Inspiratie

Bolo Bolo Submila Bolo Om Namah Shivaya.
Hare Shambo Om Namah Shivaya.

Kirtan

Dit is een tekst van een ontzettend mooie Kirtan. Het betekent: zing uit, zing uit, allemaal. In overgave aan de god Shiva. Shiva staat voor het zuivere bewustzijn, ook voor het welzijn. En een andere mooie betekenis die ik rondom Shiva heb gevonden is "iemand wiens enige bestaansopdracht is om het algehele welzijn van alle wezens te bevorderen". Misschien is de strekking van deze Kirtan dan: zing uit, zing uit, allemaal, in overgave, voor het algehele welzijn van al het leven.
Dat is me echt uit m'n hart gegrepen. Het is niet alleen een mooie tekst, maar ook prachtige muziek, waarbij ik tot in elke vezel kan voelen dat zingen mij zo ontzettend goed doet. Zingen voor fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid, voor mezelf, voor de wereld. Vanuit dit weten bied ik ik ook in dit nieuwe seizoen weer allerlei zangactiviteiten aan. Van harte deel ik mijn ervaringen en mijn weten rondom zingen met jullie!

Wil je deze Kirtan ook leren en meezingen kom dan naar de Meezingnacht op vrijdag 20 september. Het wordt weer een prachtige avond vol met muziek uit alle werelddelen, deze keer omlijst met mooie saxofoonimprovisaties van Julien Dubois. Meer info over de avond vind je op www.meezingnacht.nl.