ZangWeekend Waaldijk

ZangWeekend Waaldijk

Voor de 2e keer op deze prachtige locatie:

Zingen, ademen, yoga

– een weekend waar je hart van opent en je ziel lacht

Laat je een weekend lang meenemen in verbindende samenzang, waar je hart van opent, je geest tot rust komt en je ziel lacht. Zoals je van mij kent put ik uit de rijkdom van traditionele en spirituele liederen rond de hele wereld, waar we onze eigen twist aan geven. Telkens weer vanuit een andere invalshoek: eenvoudig eenstemmig, meerstemmig, met zo nu en dan ruimte voor stemexpressie en improvisatie, meditatief zingen en verdieping in klank. Het weekend is voor iedereen toegankelijk ongeacht zangervaring. Het gaat niet om mooi zingerij maar om de beleving erachter. En toch zingen we altijd weer prachtig 🙂

Het weekend vindt plaats op de prachtige locatie Waaldijk 15, aan de rivier de Waal. Je voelt de hectische wereld van alledag ver weg. Je kunt genieten van de prachtige grote wilde tuin, de rust die er heerst, de zwemvijver, het struinen door de uiterwaarden, de vers bereide vegetarische maaltijden, en uiteraard van onze mooie samenzang!

We beginnen ‘s ochtends met een ademworkshop en een yogales. Daarna een zangworkshop met elke dag een andere invalshoek. De zaterdagmiddag is vrij om de omgeving te verkennen en te genieten van de mooie natuur.

Aankomst is op vrijdag in de middag. We starten het weekend met de gezamenlijke avondmaaltijd gevolgd door een zangworkshop ter kennismaking. Op zondag sluiten we af met een mooi ochtendprogramma met adem, yoga en zang en een aansluitende lunch (zie programma onderaan deze pagina).
Er is de mogelijkheid om na afloop op zondagmiddag een zweethut ceremonie bij te wonen voor een extra bedrag van €80. Geef het in je aanmelding aan als je interesse hebt, dan ontvang je extra informatie.

Je verblijft in comfortabele, gedeelde 2-persoons slaapkamers (1pers. bedden!) in de ‘houten villa’, of in een 1 pers. caravan ergens in de prachtige tuin (badkamer en WC in het hoofdgebouw).

Annuleringsvoorwaarden:
Bij aanmelding doe je een aanbetaling van €195 om van je plek verzekerd te zijn.
Bij annulering tot: 1 juli: volledige restitutie, 1 aug: aanbetaling wordt in rekening gebracht, vanaf 1 aug is annuleren met restitutie niet meer mogelijk.

Meld je aan voor het ZangWeekend

Urenschema

Vrijdag

18:00 - 19:00
Gezamenlijke start met de avondmaaltijd
19:45 - 21:15
Zingen
Zingend kennismaken

Zaterdag

8:00 - 9:00
Yoga & Adem
9:15 - 10:15
Ontbijt
10:30 - 12:30
Zingen
13:00 - 14:00
Lunch
18:00 - 19:00
Avondmaaltijd
19:45 - 21:30
Zingen
Mantra avond

Zondag

8:00 - 9:00
Yoga & Adem
9:15 - 10:15
Ontbijt
10:15 - 12:45
Zingen en nog eens zingen
13:00 - 14:00
Lunch
Gezamenlijke afsluiting bij de lunch
14:00 - 19:30
Zweethut voor wie nog wil blijven
Voor een extra bedrag van €80 kun je na afloop een mooie zweethutceremonie bijwonen
Scroll naar boven