ZangWeekend Salland

Zingen, ademen, yoga

– een weekend waar je hart van opent en je ziel lacht

Hoeve Wetermans ligt in de gevarieerde natuur van Salland, even buiten het dorpje Olst in de omgeving van Deventer. 

Dit grote sfeervolle retraitecentrum, aan het bos en nabij de IJssel, is een fijne plek om te wandelen, te ontspannen, te praten, te zijn…en te zingen!

Je verblijft in een voormalige boerderij die recent volledig en duurzaam is omgebouwd tot comfortabel en rustgevend retraitecentrum.

Retraite Locatie Olst

Laat je een weekend lang meenemen in verbindende samenzang, waar je hart van opent, je geest tot rust komt en je ziel lacht. Zoals je van mij kent put ik uit de rijkdom van traditionele en spirituele liederen rond de hele wereld, waar we onze eigen twist aan geven. Telkens weer vanuit een andere invalshoek: eenvoudig eenstemmig, meerstemmig, met zo nu en dan ruimte voor stemexpressie en improvisatie, meditatief zingen en verdieping in klank. Het weekend is voor iedereen toegankelijk ongeacht zangervaring. Het gaat niet om mooi zingerij maar om de beleving erachter. En toch zingen we altijd weer prachtig 🙂

We starten ‘s ochtends met een ademworkshop en een yogales. Daarna een zangworkshop met elke dag een andere invalshoek. De zaterdagmiddag is vrij om de omgeving te verkennen en te genieten van de mooie natuur.

Aankomst is op vrijdag in de middag. We starten het weekend met de gezamenlijke avondmaaltijd gevolgd door een zangworkshop ter kennismaking. Op zondag sluiten we af met een mooi ochtendprogramma met adem, yoga en zang en een aansluitende lunch (zie programma onderaan deze pagina).

Je verblijft in een comfortabele, gedeelde 2-persoons slaapkamer met een eigen badkamer (er zijn ook twee eenpersoonskamers met gedeeld sanitair beschikbaar voor een toeslag).

De locatie geeft je het gevoel echt weg te zijn van je dagelijkse omgeving en is toch goed te bereiken met het openbaar vervoer of de auto. Als je met het openbaar vervoer komt, kun je doordeweeks vanaf treinstation Deventer met de bus tot de locatie reizen. Op zondag, aan het eind van de weekendretraite, gaat er geen bus maar zullen we kijken of je met een auto naar het station in Deventer gebracht kan worden.

Meld je aan voor het ZangWeekend

Urenschema

Vrijdag

18:00 - 19:00
Gezamenlijke start met de avondmaaltijd
20:00 - 21:15
Zingen
Zingend kennismaken

Zaterdag

8:00 - 9:00
Yoga & Adem
9:15 - 10:15
Ontbijt
10:30 - 12:30
Zingen
13:00 - 14:00
Lunch
18:00 - 19:00
Avondmaaltijd
20:00 - 21:30
Zingen
Mantra avond

Zondag

8:00 - 9:00
Yoga & Adem
9:15 - 10:15
Ontbijt
10:30 - 12:30
Zingen en nog eens zingen
13:00 - 14:00
Lunch
Gezamenlijke afsluiting bij de lunch
Scroll naar boven