ZangCirkel

ZangCirkel

Samen zingen is samen helen!

Mijn menselijkheid is vervlochten met jouw menselijkheid en wanneer jouw menselijkheid wordt versterkt, of ik dat nu wil of niet, geldt dat ook voor mijn menselijkheid. Desmond Tutu

De ZangCirkel is een kleine, vaste groep van 5 à 6 zangers. Voorop staat plezier, speelsheid en nieuwsgierigheid. Er is aandacht voor adem, lijf, samenklank, expressie en stembevrijding. Naast het instuderen van mooie (meerstemmige) liederen en het samen oefenen met adem en zangtechniek, is er bovenal ruimte voor jou, om je eigen unieke expressie te vinden in vrijheid en verbinding binnen de veiligheid van de groep. 

De ZangCirkel gaat om vrijheid in expressie en openen van je hart.

We zingen ‘wat de pot schaft’: iedereen kan ideeën en wensen inbrengen, die we afstemmen op de mogelijkheden van de groep. Sowieso leer je prachtige krachtliederen en healingsongs uit allerlei windstreken, eenstemmig of meerstemmig, als katalysator om je met je hart en met de groep te verbinden. We oefenen met de adem, we experimenteren met samenklank en harmonie, soms in combinatie met beweging of (body)percussie. 

De samen opgewekte energie brengt ons in contact met onze diepere lagen. Van daaruit ontstaat er ruimte om expressie te geven aan alles wat er op dat moment in je leeft, ruig, zacht, puur. Je voelt je verbondenheid in samenzang en meerstemmigheid, je eigenheid krijgt een plek in solo’s en improvisaties. Zo krijgt elke sessie zijn eigen vorm, afgestemd op wat iedereen inbrengt.

Praktische gegevens:

• Vaste groep van 5 à 6 deelnemers

• Serie van 8 bijeenkomsten van 2 uur

• Aanmelding, met verkennend gesprek vooraf om wensen en verwachtingen af te stemmen. Daarna plaatsing op wachtlijst. Op het moment van voldoende aanmeldingen starten we met de groep.

• Data: vrijdag 10.30u – 12.30u, 26/4, 3/5, 17/5, 24/5, 31/5, 7/6, 21/6, 28/6 (vol)
Nieuwe data vanaf september op maandagavond.
Eventueel ‘kleine’ zangcirkel van 3 deelnemers en 6 bijeenkomsten in mijn thuispraktijk

• Kosten: €480 (8 sessies van 2 uur), bij kleine zangcirkel €360 (6 sessies)

• Mooie nieuwe locatie: NGC Maarssen, Tuinbouwweg 19c, Maarssen
(20 min fietsen vanuit Utrecht Tuinwijk, gratis parkeren)

Andrea, Wat heb je ons een groot cadeau gegeven! De wijze waarop je de muziek, het stemgeven, het klinken uitnodigt leidt tot hele persoonlijke ontroerende expressie. Zo fijn, zo mooi! Grazie!

Henriëtte

Meld je aan voor de ZangCirkel

Scroll naar boven