Mantra ZangAvond

Mantra ZangAvond

Mantra zingen is voor mij in verbinding staan met mezelf, met mijn omgeving en met een groter geheel. Elke ademhaling die naar binnen gaat, brengt naar buiten wat er in mij leeft. Zo kom ik in contact met verstilling en levensvreugde en voel ik me gedragen in de gezamenlijke klanken.

Op 6 januari ’23 zal ik een Mantra zangavond verzorgen in de mooie yogastudio ’Yoga aan de Kade’ van Rebekka Daniels in Den Bosch. Voor één avond kun je in de wereld van de mantra’s stappen en je mee laten nemen in de wereld van klank, samenzang en trilling.

Een mooi kado aan jezelf aan het begin van het Nieuwe Jaar!

Mantra zingen betekent voor mij in contact komen met alles wat er (in mij) leeft. De gezamenlijke klanken, de trillingen helpen mij om mijn dagelijkse beslommeringen te overstijgen en brengen me in een andere bewustzijnslaag. Ik voel me gedragen en verbonden, wat mij diepe ontspanning, rust, vertrouwen en levenslust geeft.

Het woord mantra bestaat uit twee delen. Man stamt af van het woord ‘manas’, dat zoiets betekent als het denken. Tra betekent ‘bevrijden’. Mantra zingen wil dus ‘bevrijden van het denken’.

De resonantie die het gezamenlijke zingen opwekt is de krachtbron van deze mooie spirituele ervaring. De tekst dient als ondersteuning voor een intentie, maar staat voor mij meer op de achtergrond.
Ik zie dit gezamenlijke zingen terug in allerlei culturen door alle tijden heen. Het is een prachtig gereedschap om samen met een gemeenschap de verbondenheid met alles te ervaren en een groter bewustzijn te delen.
In mijn mantra zang bijeenkomsten put ik uit liederen uit allerlei spirituele richtingen en tijden. We zijn mensen onder mensen en delen waar en wanneer dan ook dit leven.
Laat je meenemen in deze ervaring, zing en ontspan…. ☺️🙏🏻

Meld je aan voor de Mantra Avond

Scroll naar boven