Adem Coaching

Individuele sessies voor verbinding tussen hoofd, lijf en hart.

Rust vinden in de dagelijkse drukte.

Voel je je vaak moe of lusteloos?
Ervaar je veel stress en onrust?
Pieker je veel en kun je moeilijk je gedachten loslaten?
Heb je last van hyperventilatie of hoge adem?
Ben je je verbinding met je lichaam kwijt?

In deze sessies maak ik gebruik van de eeuwenoude technieken uit de pranayama, ik integreer principes uit de yoga en mindfulness en werk met de verbonden ademhaling.

Onze adem is een prachtig gereedschap voor onze energiehuishouding en spanningsregulatie. Als je begrijpt dat je adem onbewust onmiddellijk reageert op je stemmingen, maar andersom een verkeerd adempatroon ook weer je stemming beïnvloedt, dan kun je bewust je ademhaling inzetten voor regulatie.

Door ademcoaching kom je weer in contact met jezelf, met je lijf, je vitaliteit en je emotionele leven. Je wordt je bewust van de zelfherstellende kracht van jouw ademhaling en hoe je deze ten volle kunt benutten. Direct zul je het effect op fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel vlak kunnen ervaren.

Afgestemd op jouw vraag krijg je een reeks aan ademhalings- en ontspanningsoefeningen aangereikt, je leert hoe je het contact met je lijf kunt herstellen, hoe je je systeem tot rust kunt brengen of hoe je juist vitaliteit aan kunt boren. Uitgerust met deze bagage kun je op elk moment dit zelfhelend gereedschap inzetten voor je welbevinden.

Leren diep en ontspannen te ademen betekent loslaten van spanningen in je lijf en daarmee (weer) in contact komen met de onderliggende emoties. Soms kan dat pijnlijk en confronterend zijn. Op een zachte en liefdevolle manier help ik je om hierbij stil te kunnen staan en jezelf te kunnen dragen. Je adem is je anker en eerlijke richtingwijzer.

Tarieven:

Voorafgaand aan een ademsessie heb je een gratis oriënterend gesprek.
Ademsessie, eenmalig van 60min: €65
3 ademsessies: €170

De sessies worden in de thuispraktijk bij Andrea gegeven (Utrecht, Tuinwijk).

Voorwaarden:
Bij afzegging minder dan 24 uur voor het afgesproken tijdstip wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.
Bij tijdige afmelding (meer dan 24 uur van tevoren) gaan we de therapie verplaatsen. 
Afgesproken sessies die ik als therapeut af moet zeggen worden op een later tijdstip ingehaald. Lukt dat niet, dan is geen bedrag verschuldigd.

Meld je aan voor een ademsessie

Scroll naar boven