WereldZangOchtend

WereldZangOchtend
met traditionele en spirituele liederen rond de wereld

Sinds eeuwen komen mensen in welke cultuur dan ook bijeen om te zingen. Zingen is een oeroud expressiemiddel om uiting te geven aan alles wat ons leven verrijkt.
Samen zingend delen we gevoelens van vreugde, levenslust, pijn, verdriet of angst en ontmoeten we liefde, kracht, troost en verbinding. 
Tijdens deze ochtend zingen we traditionele en spirituele liederen uit allerlei delen van de wereld. Soms zijn het actieve en uitbundige melodieën, dan weer ingetogen of verstilde liederen. Soms eenstemmig, dan weer eenvoudig meerstemmig, in velerlei talen. De melodieën zijn eenvoudig en door iedereen makkelijk te leren.
Je kunt ervaren hoe natuurlijk, eenvoudig en vanzelfsprekend het is om op deze wijze samen te zingen. Een zangochtend vol plezier, spontaniteit, openheid en verbinding.

Start nieuw seizoen op:

Zondag 13 september '20 (vervolgdata moet ik nog plannen)
11.00u - 13.00u
€18, ter plekke contant te betalen

Ik heb een nieuwe mooie plek gevonden voor deze zangochtend: de gymzaal van activiteitencentrum De Wilg. Het is een sfeervolle zaal met houten balken, en vooral groot genoeg in deze 1,5m tijden! Het adres is: Mecklenburglaan 3-5, 3581 NV Utrecht. Parkeren is op zondag gratis.

Verticale tabs

Datum en tijd
zondag, 13 september, 2020 - 11:00
Locatie
Gymzaal van De Wilg
Mecklenburglaan 3-5
Utrecht 3581 NV
Nederland
Kosten
€18, ter plekke contant te betalen
Aanmelden
Het e-mailadres voor deze registratie.
Datum
CAPTCHA
Antispam controle