WereldZangOchtend

WereldZangOchtend
met traditionele en spirituele liederen rond de wereld

Ook op 7 juni bied ik weer een GRATIS online zangsessie aan. Voor verbinding en plezier! Stuur een mail als je mee wilt doen. Dan ontvang je verdere info.

Bij de vorige online sessie op 29 maart waren we met 55 deelnemers. Het was ontzettend leuk, grappig en verbindend. En smaakt naar meer :)

 

Sinds eeuwen komen mensen in welke cultuur dan ook bijeen om te zingen. Zingen is een oeroud expressiemiddel om uiting te geven aan alles wat ons leven verrijkt.
Samen zingend delen we gevoelens van vreugde, levenslust, pijn, verdriet of angst en ontmoeten we liefde, kracht, troost en verbinding. 
Tijdens deze ochtend zingen we traditionele en spirituele liederen uit allerlei delen van de wereld. Soms zijn het actieve en uitbundige melodieën, dan weer ingetogen of verstilde liederen. Soms eenstemmig, dan weer eenvoudig meerstemmig, in velerlei talen. De melodieën zijn eenvoudig en door iedereen makkelijk te leren.
Je kunt ervaren hoe natuurlijk, eenvoudig en vanzelfsprekend het is om op deze wijze samen te zingen. Een zangochtend vol plezier, spontaniteit, openheid en verbinding.

Zondag  5 januari, 2 februari, 1 maart, 29 maart, 26 april, 7 juni, 5 juli.
11.00u - 13.00u
€15

Graalhuis Utrecht, Nieuwegracht 51

Verticale tabs

Datum en tijd
zondag, 7 juni, 2020 - 11:00
zondag, 5 juli, 2020 - 11:00
Locatie
Graalhuis Utrecht
Nieuwegracht 51
Utrecht 3512 LE
Nederland
Kosten
€15
Aanmelden
Het e-mailadres voor deze registratie.
Datum
CAPTCHA
Antispam controle