Meezingnacht

De meezingnacht is een koor voor één avond, een avond zingend genieten van prachtige liederen.

 

 

We maken een wereldreis naar traditionele en spirituele liederen uit alle windstreken. Of het nu gaat om een Roma-lied, een Portugese Fado, een Indiase Mantra of een ritmelied uit Afrika, allemaal zijn het uitingen van de zoektocht van de mens naar liefde en verbinding; met zichzelf, met elkaar en met het grotere geheel.

De meezingnacht is er voor iedereen die graag op een vrije manier de stem wil gebruiken. De swingende, uitbundige en dan weer ingetogen liederen worden ‘by heart’ aangeleerd en zijn voor iedereen snel te zingen.

Het eerste deel van de avond is ‘aards’, levendig, dynamisch met volksliederen rond de wereld. We zingen ritmeliederen uit Afrika, Indiaanse krachtliederen, Gipsy/Balkan liederen, liederen uit de Zuidzee, uit Scandinavië en nog veel meer. Zo maken we een reis naar de eigen stem en de verbindende klanken.

Het tweede deel van de avond zingen we  mantra’s en andere spirituele liederen uit allerlei delen van de wereld. Dit deel nodigt uit om meer naar binnen te keren en al luisterend en/of meezingend mee te bewegen met de krachten die in deze vaak oeroude gezangen schuilen.

De meezingnacht geef ik samen vorm met Martijn Nanninga. De liederen worden begeleid door de percussie van Terence Samson.

Kijk ook op onze site www.meezingnacht.nl

Meezingnachten tot zomer 2017:

  • zaterdag1 april, YogaUtrecht, Oudegracht a/d Werf 399, Utrecht
  • zaterdag 1 juli, Lange Meezingnacht, 20.00u - 01.00u, YogaUtrecht, Oudegracht a/d Werf 399, Utrecht

Verticale tabs

Locatie
Werfkelder YogaUtrecht
Oudegracht a/d Werf 399Utrecht
Utrecht 3511 PH
Nederland
Kosten
€18 / €12 u-pas / €7 kinderen

Meezingnacht Harlem