MantraZingen

MantraZangOchtend

Zingende meditatie met mantras en krachtliederen uit alle windstreken op zondagochtend 12 mei, 16 juni en 14 juli 2019, 11u - 13u bij Zen Zentrum, Oudegracht 84, Utrecht

We zingen meditatieve liederen en mantra's uit diverse religieuze en spirituele richtingen, soms eenstemmig, dan weer eenvoudig meerstemmig, in velerlei talen.
Iedereen is welkom en kan zich mee laten nemen in de mooie gezangen en de stilte die elk lied achterlaat.
De melodieën zijn eenvoudig en door iedereen makkelijk te leren. De boodschap is universeel en geeft ruimte aan ieders eigen beleving. 
Overal ter wereld vind je prachtige liederen die verschillende levenskwaliteiten aanspreken en je diep in je ziel kunnen raken. Soms zijn het actieve en uitbundige melodieën, dan weer ingetogen of verstilde liederen. Door de veelvuldige herhalingen van de korte melodieën kan je je gedachten laten gaan en in een nieuwe ervaring stappen. 
Van harte ben je uitgenodigd om een keer mee te komen doen!

Kosten: €15, bij binnenkomst ter plekke te betalen

2 artikelen over het Meditatief Zingen in Zingmagazine jan/feb 2010:

 

 

Verticale tabs

Locatie
Zen Zentrum
Oude Gracht 84
Utrecht 3511 AT
Nederland
Kosten
Kosten: € 15
Aanmelden
Het e-mailadres voor deze registratie.
Datum
CAPTCHA
Antispam controle

Reacties: 

29 aug'11: Hoi Andrea, Via deze mail wil ik je bedanken voor de fijne avond die we gisteren met elkaar hadden. Mantra zingen is de laatste jaren een grote inspiratie bron voor me geworden en heeft me veel kracht gegeven om het leven en God lief te hebben in moeilijke en in prachtige tijden. Gisteren was weer zo’n prachtige avond en ik loop nu nog een beetje ‘hyper’ in huis je mantra’s te zingen. Fijn dat je de muzieknoten bij de laatste 2 mantra’s hebt meegegeven want m.b.v mijn blokfluit kan ik de melodie weer oppakken. Ik ben het met Jan eens dat een stralende persoonlijkheid bent en als ik in Utrecht zou wonen dan zou ik zeker vaker langskomen. Veel liefs en groeten van Willeke