Concert 'Over de liefde'

Concert ‘Over de liefde’ - Andrea Hauser en Martijn Nanninga

Vrijdag 19 januari 2018, 20.00u - 22.00u

andrea  martijn tango3Het thema van dit concert is Liefde, zowel in haar heerlijke aardse als in haar diepe spirituele vorm. Als mens leren we de liefde kennen in al haar gedaanten, geen menselijke emotie is ons vreemd... Tijdens het eerste gedeelte van de avond brengen we levensliederen uit allerlei culturen ten gehore.

We zingen over gepassioneerde liefde, over schoonheid en over liefdesverdriet. Het repertoire gaat van Argentijnse tango tot smartlap. In het tweede gedeelte van de avond staat de spirituele liefde centraal: in liefde zijn, en overgave, vergeving en compassie ervaren. Er klinken soefi-liederen, Indiase mantra's en andere helende liederen uit allerlei - soms eeuwenoude - tradities.

Andrea Hauser en Martijn Nanninga hebben zich verdiept in een breed repertoire van spirituele liederen en volksmuziek uit verschillende delen van de wereld. De prachtige stem van Andrea, de subtiele gitaarklanken van Martijn, de pakkende muziek op accordeon en viool: er is veel om van te genieten. Soms zacht en meditatief, dan weer energiek en swingend. De liederen geven uiting aan de universele zoektocht van de mens naar zingeving, verbondenheid en liefde.

Datum: vrijdag 19 januari
Tijd: 20.00u tot 22.00u, inloop vanaf 19.30u

Deelnemers: max. 30
Kosten: €15

Verticale tabs

Locatie
Graalhuis
Nieuwegracht 51
Utrecht 3512LE
Nederland
Kosten
€15
Aanmelden
Het e-mailadres voor deze registratie.
Datum
CAPTCHA
Antispam controle